Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei Cupa Mondială 11.06.2018. Ultimele amicale înainte de Rusia

Biletul Zilei Cupa Mondială 11.06.2018. Pentru ziua de luni, 11 iunie, ne concentrăm puternic pe două partide de verificare ale echipelor care vor merge la turneul final din Rusia.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!

Coreea de Sud – Senegal – sub 2,5 goluri @ 1.50
Belgia – Costa Rica – 1 pauză / 1 final @ 1.70


Coreea de Sud și Senegal sunt calificate la Campionatul Mondial și se întâlnesc în ultimul test înainte de startul turneului final din Rusia. Coreenii au reușit să câștige un singur joc de verificare, cu Honduras (2-0), în timp ce senegalezii n-au bifat nicio victorie în cele patru partide amicale din acest an. Mizăm pe o partidă închisă, iar cota pentru sub 2,5 goluri este una pe care nu trebuie s-o ratăm.

Biletul Zilei Cupa Mondială 11.06.2018

Belgia – Costa Rica este al doilea meci pe care îl aruncăm azi pe Biletul Zilei Cupa Mondială. Ne pregătim cu jocuri amicale pentru Mondialul din Rusia, iar acum mizăm pe un succes clar al Belgiei în fața modestei Costa Rica. Naționala lui Roberto Martinez are nevoie de-o prestație solidă înainte de a pleca spre Rusia, iar vedetele belgienilor sunt gata să facă show încă din primul minut. Avantaj și la pauză și la final pentru belgieni și încercuim o cotă frumoasă pe bilet.


Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii