Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Bilet Cupa Mondială 2022 (25.03.2022). Sud-americanii ne-aduc banii

Brazilia este lider în grupa de calificare la Cupa Mondială din Qatar

Revin în actualitate calificările pentru Cupa Mondială din Qatar, competiție care va avea spre finalul anului. Ne îndreptăm atenția spre grupa de calificare din America de Sud, acolo unde avem partide interesante în această săptămână. Trei dintre ele sunt pe biletul propus de Betmag, iar câștigul potențial nu e deloc de neglijat.

Brazilia e lipsită de grijile calificării

Deschidem biletul cu meciul Brazilia – Chile, programat la fel ca și celelalte în noaptea de joi spre vineri. Brazilienii sunt neînvinși și conduc grupa, cu 39 de puncte după 15 meciuri, fiind la patru lungimi peste rivala Argentina. Selecao are 12 victorii și trei remize, dar două egaluri au venit în ultimele trei etape, e drept, cu Argentina și Ecuador, echipele de pe locurile 2 și 3. Brazilia are cel mai bun atac (32 de goluri marcate) și cea mai bună apărare (doar cinci goluri primite). În actuala campanie de calificare la Mondiale, cu excepția unei remize albe cu Columbia, a marcat în fiecare meci.

Chile e pe locul 6, la două puncte de Peru, ocupanta locului 5, care duce la baraj. Chilienii sunt la trei puncte de ultimul loc care asigură calificarea directă la turneul final. Momentan, pe locul 4 se află Uruguay, cu 22 de puncte. În tur, Brazilia s-a impus greu în Chile, cu 1-0, cu un gol marcat la jumătatea reprizei secunde. De altfel, au fost două întâlniri în 2021, ambele câștigate de Cariocas cu 1-0, celălalt fiind în sferturile Copei America. Având în vedere că Brazilia are biletele asigurate, iar Chile trage cu ultimele forțe pentru a prinde turneul final, oaspeții ar putea înscrie cel puțin un gol în această confruntare. „Chile marchează” are cotă 1,85.

Uruguay – Peru / Un meci de care pe care

Tot în calificările din America de Sud avem și confruntarea dintre Uruguay și Peru. Gazdele au 22 de puncte și sunt pe locul 4, ultimul care asigură bilete sigure spre Qatar. Peru are 21 de puncte și ocupă locul 5, care duce la baraj. Din spate, Chile (19 puncte) și chiar Columbia (17 puncte) așteaptă greșelile celor din față. Uruguay poate profita de terenul propriu. De altfel, a jucat mai bine acasă (obținând 14 puncte) decât în deplasare (de unde a scos 8 puncte). În ultimele trei campanii de calificare la Mondiale a câștigat de fiecare dată partida directă cu Peru de pe teren propriu. „1 solist” are o cotă în continuă scădere. Dacă ieri era 1,70, a ajuns deja la 1,60 pe biletul nostru.

Paraguay – Ecuador / Gazdele, fără șanse de calificare

Paraguay – Ecuador e programat în noaptea de joi spre vineri în grupa de calificare din America de Sud. Va fi un duel inegal, între penultima clasată, fără nicio șansă de calificare, și echipa din spatele Braziliei și Argentinei. Ecuadorul a surprins prin rezultatele sale, care o plasează acum pe locul 3, cu șanse majore de a ajunge în Qatar. Cu patru puncte peste locul 5 (de baraj) și șase peste locul 6, ecuadorienii ar fi aproape siguri de calificare, în cazul unui succes. „2 solist” are cotă 2,63.

Bilet Cupa Mondială (25.03.2022)

 

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate