Urmareste-ne

CONFERENCE LEAGUE

Bilet de Conference League (24.02.2022). Două meciuri pentru 650 de lei

PAOK Salonic, una dintre formațiile cu greutate din Grecia

Pentru biletul de Conference League, din 24 februarie, am selectat două partide. Mizăm pe greci și pe austrieci. Betmag vă prezintă, în continuare, cum puteți câștiga aproape 650 de lei fără pic de efort, înainte de weekend.

Miza pe PAOK

În tur, Midtjylland a întrerupt o serie de patru victorii la rând, în toate competițiile, obținute de PAOK. Danezii s-au impus cu 1-0 și vin cu moral ridicat la Salonic. Pe oaspeții îi așteaptă, însă, un iad pe Toumba Stadium. Fanii vor crea, cu siguranță, o atmosferă senzațională. PAOK, clar, are ca obiectiv calificarea în faza următoare a competiției. În etapele din weekend, Midtjylland a pierdut pe teren propriu, 0-2, cu Aalborg, în timp ce echipa lui Răzvan Lucescu a remizat, 0-0, în derby-ul cu Aris. Cu avantajul terenului propriu și cu fanii alături, anticipăm o victorie a grecilor. “PAOK câștigă” are cotă 2.05.

Rapid, favorite la calificare

Vitesse Arnheim și Rapid Viena este o altă confruntare interesantă din Conference League. În tur, austriecii s-au impus cu 2-1 și au prima șansă la calificare în faza următoare. În weekend, echipa lui Thomas Letsch a remizat cu Ultrecht, 1-1, punând punct unei serii de cinci înfrângeri consecutive, în toate competițiile. De partea cealaltă, Rapid Viena a remizat, în deplasare, cu Sturm Graz. Ne așteptăm la un meci strâns, în care austriecii să obțină cel puțin o remiză, grație căreia să avanseze în faza următoare a competiției. Rapid Viena nu pierde meciul” are cotă 2.11.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate