Urmareste-ne

Archive

Bilet de COTĂ 10 (9 iunie 2020). Trei semifinale de Cupă de aduc bani înzecit

Bilet de COTĂ 10 (9 iunie 2020). Fotbalul îşi reintră în drepturi în toată Europa, iar nevoia de a încheia toate competiţiile aglomerează programul în fiecare ţară. Formaţiile care sunt angrenate în competiţii eliminatorii au probleme suplimentare. Cupele naţionale pot asigura bilete spre Europa, dar aduc şi multă oboseală. Astăzi mizăm pe trei semifinale, din trei state diferite.

Aluminij nu pierde în 90 de minute într-un meci cu goluri puţine

Bilet de COTĂ 10 (9 iunie 2020). Aluminij – Mura, de la 18:30, este semifinala Cupei Sloveniei. Se joacă într-o singură manşa, pe teren neutru. Cele două au disputat un singur meci oficial după pandemie şi, ironia sorţii, s-au întâlnit în meci direct. S-a terminat cu scorul de 3-1 pentru Mura, dar echilibrul s-a rupt după un cartonaş roşu încasat de Aluminij în minutul 73, când era 1-1. De altfel, în acest sezon, Aluminij bătut-o de două ori pe Mura în campionat, pierzând doar meciul amintit. „1X şi sub 3,5 goluri” are cota 2,10.

„Directele” au fost mereu zgârcite în spectacol fotbalistic

Bilet de COTĂ 10 (9 iunie 2020). De la 20:30, Lokomotiv Plovdiv – Levski Sofia se înfruntă în turul semifinalelor Cupei Bulgariei. Cele două, împreună cu CSKA şi Slavia Sofia, luptă pentru poziţia secundă în campionat, titlul fiind al Lugodoreţului. Partidele directe au fost mereu sărace în goluri şi ne aşteptăm ca acelaşi lucru să se întâmple şi astă-seară, niciuna dintre adversare nedorind să-şi diminueze şansele de calificare în finală. Ultimele 6 dueluri dintre ele s-au terminat strâns: doi de 0-0, trei de 1-0 şi un 1-1, Levski impunându-se de două ori. Anticipăm şi acum un meci închis. „Sub 1,5 goluri” are cota 2,20.

Anul trecut, Hapoel şi-a trimis adversarul în „B, acum, îl scoate din Cupă

Bilet de COTĂ 10 (9 iunie 2020). Maccabi Petach Tikva – Hapoel Tel Aviv, de la 20:30, în semifinalele Cupei Israelului este ultimul meci de pe bilet. Hapoel este favorită fie şi numai prin prisma diviziilor în care joacă. Hapoel e pe 5 în prima ligă, în timp ce Maccabi este liderul diviziei secunde, ţintind promovarea imediată, după ce a retrogradat anul trecut, din cauza înfrângerii din ultima etapă în faţa… Hapoelului din Tel Aviv. Dacă atunci nu au avut nicio problemă să îi trimită pe cei de la Maccabi Petach în liga secundă, deşi pentru Hapoel disputa nu avea nicio miză, jucătorii alb-roşii nu vor ezita nici acum să îşi scoată adversarul din Cupă. „2 solist” are cota 2,15.

.

Bilet de COTĂ 10 (9 iunie 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii