Urmareste-ne

Archive

Bilet de cotă 100 din Europa League. 7 selecții pot aduce peste 10.000 de lei câștig

Bilet de cotă 100 din Europa League. 7 selecții pot aduce peste 10.000 de lei câștig. Ponturile alese pentru meciurile de joi sunt îndrăznețe, cotele sunt destul de mari, așadar nu pariați mai mult decât vă permiteți.

Bilet de cotă 100 din Europa League

  • Biletul de cotă 100 din Europa League, etapa a 3-a, 5 noiembrie 2020, are în componență șapte din cele 24 de meciuri. Două dintre le se dispută de la 19:55 și celelalte cinci de la ora 22:00.
  • Primul meci de pe tichet este Roma – CFR Cluj, unde mizez pe 3-5 goluri. Momentan ambele echipe au câte 4 puncte și își dispută supremația în grupă. Acesta este și motivul pentru care cred că pronosticul ales va fi verde.
  • Al doilea duel le pune față în față pe Young Boys și CSKA Sofia. Cele două formații au 1 punct în clasament și un rezultat de egalitate n-o avantajează pe niciuna. De aceea mă aștept la un GG3+.

Bilet de cotă 100 din Europa League

  • Am ajuns și la prima partidă din Europa League depe bilet ce se dispută de la ora 22:00. Arsenal este mare favorită cu Molde și mă aștept ca în prima repriză să marcheze de două ori.
  • La Celtic – Sparta Praga mă aștept la un GG3+. Ambele echipe sunt obișnuite să marcheze destul de mult și cred că așa se va întâmpla și de această dată. 
  • Leicester – Braga are singurul pronostic solist. Cred că gazdele au toate șansele să câștige cele trei puncte, chiar dacă oaspeții au dovedit până acum că sunt și ei o forță în Grupa G. Mă bazez pe faptul că fotbalul englez stă mult mai bine la capitolul rezistență fizică și jocuri din trei în trei zile.
  • La AC Milan – Lille și Ludogoreț – Tottenham, ultimele două meciuri de pe biletul de cotă 100 din Europa League, mizez pe 3+. 
Bilet de cotă 100 din Europa League. 7 selecții pot aduce peste 10.000 de lei câștig

Bilet de cotă 100 din Europa League. 7 selecții pot aduce peste 10.000 de lei câștig

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii