Urmareste-ne

Archive

Bilet de cota 100 pentru săptămâna 9-15 noiembrie 2020. Super profit cu 9 selecții

Bilet de cota 100 pentru săptămâna 9-15 noiembrie 2020 are în componență cele mai interesante nouă meciuri ale următoarelor 7 zile. Meciurile care pot să ne aducă un profit uriaș sunt din Eerste Divisie, Liga 2, Liga Națiunilor și play-off-ul pentru Euro 2020.

Bilet de cota 100 pentru săptămâna 9-15 noiembrie 2020

Trei meciuri de pe biletul de cotă 100 pentru săptămâna aceasta sunt din Eerste Divisie si se dispută în 10-11 noiembrie. Excelsior Rotterdam și FC Oss este prima partidă de pe tichet, unde gazdele nu ar trebui să aibă probleme în a se impune, având în vedere forma de moment pe care o au. A doua este cea dintre SC Telstar și GO Ahead Eagles, unde mă aștept ca golurile să nu lipsească și cele două echipe să marcheze. Ultimul duel le pune față în față pe De Graafschap și NAC Breda și vă recomand peste 2,5 goluri. Cele două echipe au marcat destul de mult de la începutul acestui sezon, deci nu ar trebui să nu iasă un astfel de pronostic.

Alte două meciuri sunt din Liga 2, CSM Reșița – Concordia Chiajna și Miercurea Ciuc – Pandurii Târgu Jiu se dispută pe 11 noiembrie 2020. La primul duel ar trebui să avem peste 1,5 goluri, în timp ce la cel de-al doilea ar trebui să vedem o victorie a echipei gazdă. Forma de moment și locurile ocupate în acest moment în clasament sunt argumente destul de solide ca ponturile să fie verzi.

Bilet de cota 100 pentru săptămâna 9-15 noiembrie 2020

O altă partidă de pe biletul de cotă 100 este cel din play-off-ul pentru Euro 2020 dintre Ungaria și Islanda. Am ales 1 solist și o să vă explic și de ce. Pe islandezi îi știm foarte bine, ne-au eliminat după acel 1-2 care a întristat o țară întreagă. Însă nu mi s-au părut ei excelentți, ci noi foarte, foarte slabi. În comparație cu România, Ungaria stă mult mai bine. A bătut Turcia, Bulgaria, Serbia și a marcat Rusiei două goluri. Forța ungurilor este evidentă din punctul meu de vedere și nu văd de ce nu s-ar califica la Euro 2020, chiar și după prelungiri.

Am ajuns și la partidele din Liga Națiunilor. Pe 12 noiembrie Serbia întâlnește Scoția și mă aștept ca sârbii să facă o partidă bună, încununată cu o victorie la final. Două zile mai târziu, pe 14 noiembrie, Suedia și Croația joacă pentru a rămâne în Liga A. Pronosticul meu este 2 solist, am încredere în croați că vor tranșa această luptă înainte de ultima etapă. Pe 15 noiembrie avem duelul dintre Italia și Polonia pentru locul de play-off. Polonezii au avantaj de un punct față de italieni și au nevoie de un egal pentru a rămâne în fruntea grupei. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să marcheze cel puțin o dată. Cu siguranță Italia va ataca din primul minut, o victorie ar face-o să fie la mâna ei în ultima rundă și să nu mai depindă de jocul rezultatelor.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare