Urmareste-ne

Archive

Bilet de cotă 10,00 din 5 noiembrie 2020. Profitul vine din Europa League

Bilet de cotă 10,00 din 5 noiembrie 2020. Profitul vine din Europa League. Meciurile pe care le-am ales sunt Ludogoreț – Tottenham, Celtic – Sparta Praga, Steaua Roșie – Gent și Benfica – Rangers.

Bilet de cotă 10,00 din 5 noiembrie 2020

  • Cea mai mare cotă de pe tichet vine de la duelul dintre Benfica și Rangers, cel care poate decide într-o mare măsură câștigătoarea grupei D. Ambele echipe au câte șase puncte după primele două etape și sunt ca și calificate în faza următoare Europa League. Dacă ne uităm la golaveraj, observăm că portughezii s-au impus mult mai lejer ca adversarii lor. Acesta este și motivul pentru care am ales 1 solit.

Bilet de cotă 10,00 din 5 noiembrie 2020

  • Cota cea mai mică este de la meciul Celtic – Sparta Praga, unde vă recomand ambele marchează. Cele două echipe se află într-o situație disperată în grupa H și au ocupă ultimele două locuri, la trei, respectiv patru puncte de locul secund. Dacă scoțienii înving îi scot definitiv din joc pe cehi, iar dacă oaspeții se impun vor avea un avantaj moral pentru partida retur. Calculele sunt destul de complicate în acest moment, dar cred că vom vedea un meci spctaculos.
  • La Ludogoreț – Tottenham merg pe 2 pauză / 2 final și la Steaua Roșie – Gent pe 3-5 goluri.
Bilet de cotă 10,00 din 5 noiembrie 2020. Profitul vine din Europa League

Bilet de cotă 10,00 din 5 noiembrie 2020. Profitul vine din Europa League

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii