Urmareste-ne

Archive

Bilet de fotbal (10 mai 2020). Cotă 5 din două meciuri din Belarus

Bilet de fotbal (10 mai 2020). Liga secundă din Belarus a ajuns la etapa cu numărul 4. De la 16:00, Naftan primeşte vizita lui FC Slonim, Iar de la 18:00, Volna Punsk se deplasează pe terenul celor de la Mikaşecichi. Se anunţă două dueluri cu favorite clare, dar să le analizăm pe rând.

Naftan, 3 din 3 egaluri

Bilet de fotbal (10 mai 2020). De la 16:00, Naftan – FC Slonim este meciul care aduce faţă în faţă două echipe care au adunat un număr apropiat de puncte. Naftan are trei egaluri şi 3 puncte, în timp ce Slonim are 4 puncte dintr-o victorie, o remiză şi o înfrângere. În clasament, însă, Naftan pe ultimul loc, având -12 puncte, după o depunctare de 15 puncte din partea federaţiei. Oaspeţii sunt pe locul 7, dar se pot apropia de primele locuri cu un succes azi. Ultimele două „directe” pe acest teren s-au terminat 0-0. „PSF X” are cota 2,18.

Gazdele, înfrângeri pe linie

Bilet de fotbal (10 mai 2020). De la 18:00, Mikaşevichi – Volna Pinsk este meciul care le-ar putea aduce gazdelor primul punct în clasament. După trei meciuri, au trei înfrângeri şi golaveraj 2-8. Doar Chimik stă mai rău de atât. Volna a reuşit să adune 4 puncte din primele trei etape, pierzând meciul pe care l-a jucat în deplasare. În această seară totuşi, oaspeţii sunt favoriţi. „2 solist” are cota 2,30.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii