Urmareste-ne

Archive

Bilet din fotbal (8 mai 2020). 2,37 pentru o victorie fără emoţii

Bilet din fotbal (8 mai 2020). Fotbalul din Turkmenistan a devenit interesant pentru pariori, de când omenirea a fost lovită de pandemia de coronavirus. Campionatul din ţara ex-sovietică a ajuns la etapa cu numărul 7, iar vineri are loc prima partidă: Kopetdag Asgabat – FK Merw, la 16:00.

Kopetdag a marcat de câte două goluri în ultimele 3 „directe” de pe teren propriu

Bilet din fotbal (8 mai 2020). Gazdele au început foarte bine sezonul şi, după primele 4 etape nu aveau nicio înfrângere. Strânseseră 8 puncte. În ultimele două runde, însă, au suferit tot atâtea eşecuri şi au ajuns să aibă o linie de clasament perfect echilibrată: 2-2-2, cu golaveraj 3-3. Pe teren propriu, nu au mai pierdut în faţa adversarului de astăzi de 3 partide. În toate cele trei Kopetdag a marcat de 2 ori.

FK Merw are 9 înfrângeri consecutive în deplasare

Bilet din fotbal (8 mai 2020). Oaspeţii au câştigat meciurile din prima şi ultima etapă, dar le-au pierdut pe toate celelalte. După 6 runde au 6 puncte şi ocupă locul 6. Tot 6… goluri au primit în deplasare, fără să reuşească să înscrie vreodată. Au fost învinşi de fiecare dată. De altfel, din iunie 2018 şi până acum, FK Merw nu a înregistrat nici măcar o victorie pe teren străin. Au fost 25 de meciuri, din care au obţinut 8 egaluri. Au nu mai puţin de 9 înfrângeri consecutive în deplasare.

Bilet din fotbal (8 mai 2020)

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii