Urmareste-ne

Archive

Bilet EURO 2020 grupa A, etapa 2. Câștig de 300 de lei pe Italia și Turcia

Bilet EURO 2020 grupa A, etapa 2. Câștig de 300 de lei pe Italia și Turcia. Prima rundă nu ne-a oferit surprize, italienii conduc, iar pentru locul doi și trei se duce o luptă între ceilalți componenți ai grupei.

Bilet EURO 2020 grupa A, etapa 2. Câștig de 300 de lei pe Italia și Turcia

Turcia – Țara Galilor deschide a doua rundă din Grupa A de la Euro 2020. Turcii au pierdut la scor de neprezentare cu Italia și sunt acum obligați să câștige pentru a rămâne cu șanse pentru locul doi sau locul trei. De partea cealaltă, Țara Galilor a remiza cu Elveția și are mare nevoie de toate cele trei puncte puse în joc. Nu cred încă că are forța necesară să câștige în fața Turciei.

Bilet EURO 2020 grupa A, etapa 2. Câștig de 300 de lei pe Italia și Turcia

Italia – Elveția este meciul care îi poate califica pe italieni în optimile de finală încă din etapa a doua din faza grupelor. Au deja trei puncte după meciul perfect jucat contra Turciei, scor 3-0, și o victorie le-ar asigura câștigarea grupei A. De partea cealaltă, elevețienii nu-și permit să piardă această partidă, au un singur punct și mare nevoie să obțină cel puțin încă unul acum.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare