Urmareste-ne

Archive

Bilet EURO 2020 – grupa C (etapa 3). Câştigăm 350 de lei din meciurile decisive

Bilet EURO 2020 – grupa C (etapa 3). Ultima rundă de meciuri din grupa C se joacă de la ora 19:00: Macedonia de Nord – Olanda şi Ucraina – Austria. Batavii vor termina pe primul loc indiferent de rezultatele de azi, iar macedonenii pe ultimul. Ucraina şi Austria luptă pentru locul secund. Pronosticurile noastre au o cotă totală de 3,47

Joc de antrenament

Bilet EURO 2020 – grupa C (etapa 3). Macedonia de Nord a pierdut cu Ucraina (1-2) şi Austria (1-3), aşa că o eventuală victorie în ultimul joc nu o scapă de ultimul loc. Olanda, în schimb, a câştigat cu Ucraina (3-2) şi Austria (2-0), aşa că nu mai poate fi depăşită. Batavii vor apela probabil la schimbări şi vor juca relaxaţi în această partidă. „Ambele marchează” are cota 2,01.

Miza e mare

Bilet EURO 2020 – grupa C (etapa 3). Ucraina – Austria este meciul cu miză. În momentul de faţă, Ucraina este peste Austria, la golaveraj. Asta înseamnă că pe elevii lui Shevchenko îi ajută şi remiza, în timp ce austriecii trebuie să câştige pentru a putea urca pe 2. Va fi un meci de care pe care şi, de aceea, ne aşteptăm să se bage piciorul tare. „Peste 2,5 cartonaşe galbene” are cota 1,72.

Bilet EURO 2020 – grupa C (etapa 3)

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare