Urmareste-ne

Archive

Bilet Cupa Mondială 2022 (24.03.2022). Avem 3 partide care ne aduc 500 de lei

Italia este mare favorită împotriva Macedoniei de Nord

Cupa Mondială, care o să aibă loc în iarna acestui an, urmează să își afle ultimele formații calificate. Europa are o săptămână plină de partide extrem de interesante, în care sunt implicate naționale de top. 

Duel deschis între Țara Galilor și Austria

Deschidem biletul cu partida dintre Țara Galilor și Austria, care se va disputa pe Cardiff City Stadium. Galezii au de partea lor terenul propriu și publicul călduros. Gazdele au terminat pe locul 2 în grupa lor de calificare, o grupă în care au mai fost naționalele Belgiei, Cehiei, Estoniei și Belarusului. În schimb, Austria a beneficiat de rezultatele bune din Liga Națiunilor, iar în grupa lor de calificare au terminat abia pe locul 4. Cele două formații s-au întâlnit ultima oară în Preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018, remizând în primul meci, scor 2-2, ca mai apoi să câștige Țara Galilor partida de acasă, scor 1-0. Pronosticul nostru este „Peste 1,5 goluri”, deoarece ne așteptăm la un duel spectaculos, între 2 echipe apropiate valoric.

 

 

Italia și Portugalia sunt favorite

Continuăm cu partida dintre Italia și Macedonia de Nord, ambele naționale terminând pe locul 2 în grupele de calificare. Surprinzător pentru toți este, în mod cert, clasarea Campioanei Europene pe locul 2 în grupa sa, în detrimentul Elveției, mare revelație a acestei campanii de calificări. Italia se va impune, foarte probabil, dar noi vom paria „Peste 2,5 goluri”, pentru că macedonenii au capacitatea de a marcat o dată sau de mai multe ori, iar Italia are o forță ofensivă binecunoscută.

Apoi, închidem biletul cu partida dintre Portugalia și Turcia, alte 2 formații care au terminat la limită pe locul 2 în grupele lor de calificare. Portughezii au pierdut primul loc în ultimul meci din campanie, scor 1-2 pentru Serbia, în timp ce turcii au terminat la 2 puncte de Olanda. Vom miza pe victoria gazdelor, care au un lot superior valoric față de cel al Turciei, care nu are cei mai importanți jucători ai săi la cel mai înalt nivel.

Bilet Europa Cupa Mondială (24.03.2022)

Bilet Europa Cupa Mondială (24.03.2022)

 

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate