Urmareste-ne

Archive

Bilet Europa League, 1 octombrie 2020. Peste 300 de lei câştig cu 3 ponturi

Bilet Europa League, 1 octrombrie 2020. Peste 300 de lei câştig cu 3 ponturi. Acestea vin de la meciurile FC Basel – CSKA Sofia, Young Boys – KF Tirana şi Tottenham – Maccabi Haifa.

Bilet Europa League, 1 octrombrie 2020

  • Biletul cu fotbal din Europa League din 1 octombrie 2020 este alcătuit din trei ponturi în care am mare încredere. Primul este de la duelul dintre FC Basel şi CSKA Sofia. Ambele echipe vin după înfrângeri în campionat, deci nu sunt chiar în acea mai bună formă . Totuşi mă aştept ca formaţia mai bună să câştige.

Bilet Europa League, 1 octrombrie 2020

  • Al doilea pronostic este tot de la un meci în care sunt implicaţi elveţieni. La Young Boys – KF Tirana merg pe faptul că se va marca în ambele reprize. Elveţienii sunt mari favoriţi şi au cotă sub 1,2 să câştige acest duel. Şi pe ei am mizat şi eu când am ales acest pont. Am ajuns şi la ultimul pariu. La Tottenham – Maccabi Haifa merg tot pe se marchează în ambele reprize. Mă aştept ca echipa lui Mourinho să facă spectacol.
Bilet Europa League, 1 octrombrie 2020. Peste 300 de lei câştig cu 3 ponturi

Bilet Europa League, 1 octrombrie 2020. Peste 300 de lei câştig cu 3 ponturi

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii