Urmareste-ne

Archive

Bilet Europa League, 24 septembrie 2020. Trei ponturi „la siguranță” pentru profit

Bilet Europa League, 24 septembrie 2020. Trei ponturi „la siguranță” pentru profit. Am ales meciuri în care echipele gazdă sunt mari favorite și în mod normal nu vor avea probleme să obțină calificarea în playoff.

Bilet Europa League, 24 septembrie 2020

  • Biletul cu fotbal din Europa League de astăzi este compus din 3 partide ușoare pentru echipele gazdă. Prima le pune față în față pe AC Milan și Bodo/Glimt. Formația lui Zlatan Abramovich ar trebui să câștige la pas, adversara pe car eo întâlnește este mult inferioară.

Bilet Europa League, 24 septembrie 2020

  • Al doilea meci este cel dintre Basel și Anorthosis, unde elvețienii au cotă 1,37 la victorie. În mod normal, Basel ar trebui să fie echipa care să meargă mai departe, însă la cum s-a prezentat în prima rundă din campionat, cred că orice e posibil. Pronosticul care iese fără emoții este 2-5 goluri.
  • Ultima partidă de pe biletul Europa League din 24 septembrie 2020 este Legia – Drita. Mizez pe o victorie a polonezilor. Despre kosovari nu se pot spune prea multe lucruri, istoria fotbalului din Kosovo este extrem de recentă, această echipă joacă pentru prima dată în istorie într-o cupă europeană și nu văd cum ar putea să producă surpriza.
Bilet Europa League, 24 septembrie 2020. Trei ponturi "la siguranță" pentru profit

Bilet Europa League, 24 septembrie 2020. Trei ponturi „la siguranță” pentru profit

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare