Urmareste-ne

Archive

Bilet FA Cup. Pariurile pe goluri ne pot aduce profit

Bilet FA Cup. Pariurile pe goluri ne pot aduce profit. Cele două meciuri pe care vă recomand să le pariați sunt Wolves – Crystal Palace FC și Aston Villa – Liverpool.

Bilet FA Cup. Pariurile pe goluri ne pot aduce profit

Primul meci de pe biletul FA Cup este cel dintre Wolves și Crystal Palace, unde vă recomand ambele marchează. Cele două echipe sunt vecine în clasamentul din Premier League, cu câte 22 de puncte. Pentru moment Wolves și Crystal Palace sunt liniștite pentru că au 11 puncte față de locurile retrogradabile, astfel încât se pot concentra așa cum trebuie la acest duel din FA Cup.

Bilet FA Cup. Pariurile pe goluri ne pot aduce profit

Ultimul meci din FA Cup de pe acest bilet le pune față în față pe Aston Villa și Liverpool, unde merg tot pe GG. Liverpool nu mai este echipa care impresiona la fiecare partidă, n-a mai câștigat de trei meciuri, ba chiar în ultima a fost învinsă cu 0-1. De partea cealaltă, Aston Villa știe exact cum să abordeze acest duel, după victoria fabuloasă, cu 7-2, din campionat.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii