Urmareste-ne

Archive

FABULOS! A câștigat peste 600 de milioane în plină criză. Incredibil pe ce a putut miza…

Bilet FABULOS! A luat 62.713 lei cu o cotă de 8.06. Vezi biletul norocosului parior care a dat lovitura chiar și în această perioadă fără meciuri. Jucătorul Superbet a ales să parieze pe tenis de masă.

Bilet FABULOS! A luat 62.713 lei cu o cotă de 8.06. Vezi biletul

  • Un norocos parior a reușit să dea lovitura cu un bilet incredibil, care i-a adus nu mai puțin de 61.713 lei, cu nici 800 de lei pariați. A ales trei meciuri interesante, a avut noroc, iar cota de 8.06 a fost câștigătoare.
  • Pariorul nostru a ales trei evenimente, unul de fotbal virtual, pe care a mizat pe numărul total de goluri și două de tenis de masă, în care a nimerit câștigătorii.

Bilet FABULOS! A luat 62.713 lei cu o cotă de 8.06. Vezi biletul

  • Câștigătorul a fost nu doar inspirat, ci și extrem de curajos. Pariorul de azi a pariat 7.777 de lei pe o cotă totală de 8,06.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii