Urmareste-ne

Archive

Bilet FABULOS la loto! A luat 18.500 lei cu 3 numere!

Loto Superbet. Ofertă, cote și rezultate

Bilet FABULOS la loto! A luat 18.500 lei cu 3 numere! Norocosul parior a arătat că se pot face bani și când nu există evenimente de sport. S-a reprofilat rapid și cu 100 de lei și-a asigurat un câștig mai mult decât impresionant.

Bilet FABULOS la loto!

  • Norocosul parior a jucat la loteria Europa Euro Millions 5/50, unde a ales cinci numere și un sistem 3/5. Alegerea s-a dovedit foarte bună, deoarece numerele 2, 22 și 27 i-au adus profitul mult așteptat.

A luat 18.500 lei cu 3 numere!

  • Fie că ai numere preferate, te ghidezi după instinct sau după statistici, mereu există șansa de a obține un super câștig la una din miile de extrageri zilnice din oferta Superbet.
  • La fiecare tip de loterie, poți verifica fără pic de efort care sunt cele mai rare și cele mai frecvente 5 numere extrase, care sunt perechea și trioul care apar cel mai des, fie că e vorba de numere distanțate, fie că sunt consecutive.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii