Urmareste-ne

Archive

Bilet FIFA 20 din 29 aprilie 2020. Ne dublăm investiția din GGBet Elite League

Bilet FIFA 20 din 29 aprilie 2020. Ne dublăm investiția din GGBet Elite. Am ales două paride din această competiție pe care să pariem, două pe care am fost obișnuiți să le vedem și în fotbalul real, Liverpool – Chelsea și Paris Saint-Germain – FC Barcelona.

Bilet FIFA 20 din 29 aprilie 2020

  • Primul duel de pe biletul FIFA 20 din 29 aprilie 2020 este cel dintre Liverpool – Chelsea, super meciul care are loc an de an în Premier League. Din cauza pandemie, ne mulțumim și cu unul virtual. Cormoranii au reușit să se impună în două partide și sa obțină două egaluri în cele patru partide pe care le-au disputat marți, iar în trei dintre acestea s-au marcat peste 2,5 goluri. Oaspeții s-au descurcat ceva ami slab, au învins de două ori, au obținut o remiză și au pierdut o dată în cele patru partide jucate ieri și doar în două dintre ele s-au marcat tot peste 2,5 goluri. Acesta este pariul pe care merge și noi.

Ne dublăm investiția din GGBet Elite League

  • Ultimul duel de pe biletul cu FIFA 20 GGBet Elite, 29 aprilie 2020, este cel din cea mai frumoasă dublă din ultimii mulți ani din Champions League, Paris Saint-Germain – FC Barcelona. În cele patru meciuri ale parizienilor s-au marcat de fiecare dată peste 2,5 goluri și au câștigat trei dintre ele. În schimb,  catalanii nu au excelat în partidele jucate pe 28 aprilie și s-au impuns doar o singură dată. 
Bilet FIFA 20 din 29 aprilie 2020. Ne dublăm investiția din GGBet Elite League

Bilet FIFA 20 din 29 aprilie 2020. Ne dublăm investiția din GGBet Elite League

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii