Urmareste-ne

Archive

Bilet FIFA 20 eCupa României, 5 mai 2020. Super duel pentru finală: Gaz Metan – Hermannstadt

Bilet FIFA 20 eCupa României, 5 mai 2020. Super duel pentru finală. Gaz Metan și Hermannstadt joacă pentru a calificarea în ultima fază a competiției, ceva ce cu singuranță am fi văzut foarte greu dacă s-ar fi disputat în realitate. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet FIFA 20 eCupa României, 5 mai 2020

  • Turneul Fifa 20 eCupa României se apropie de final și mai sunt de disputat doar două meciuri până să cunoaștem marea câștigătoare. Universitatea Craiova este prima finalistă a competiției după ce a trecut de CFR Cluj. Practic, oltenii, conduși de Mihai Roman, s-au impus cu 2-0 la meciuri în fața clujenilor, reprezentați de Mike Cestor, scor 3-0, 4-3. nu au avut nicio șansă în fața oltenilor lui Mihai Roman.

Super duel pentru finală: Gaz Metan – Hermannstadt

  • A doua finalistă se va decide de la ora 18:00 la super duelul dintre Gaz Metan și Hermannstadt. Medieșenii lui Stephan Drăghici sunt mari favoriți în fața sibienilor Andrei Cordea și Raul Opruț. Cota pentru 1 solist este 1,30, în timp ce calificarea oaspeților este cotată la 3,20.
  • Ne așteptăm ca Gaz Metan să își respecte statul de mare favorită și să ajungă în runda finală.

Gaz Metan – Hermannstadt 1 @ 1,30

+ posts

Promotii