Urmareste-ne

Archive

Bilet fotbal, 4 mai 2020. Cota profitabilă din Turkmenistan: 1,73

Bilet fotbal, 4 mai 2020. Am găsit o cotă profitabilă din Turkmenistan de 1,73. Mizăm pe ultimul meci al zilei, Altyn Asyr FK – Asgabat, unul în care gazdele sunt mari favorite. Acesta se dispută de la ora 16:30, astfel încât aveți timp să pariați.

Bilet fotbal, 4 mai 2020

De la ora 16:30, Altyn Asyr FK o întâlnește pe Asgabat, o partidă pe care gazdele ar trebui să o câștige fără mari probleme. Cele două echipe sunt vecine de clasament și ocupă ultimele două locuri de pe podium. Altyn este singura formați neînvinsă din campionat în cele cinci etape disputate până acum, însă chiar și așa, are un punct mai puțin decât adversara pe care o întâlnește.

Cota profitabilă din Turkmenistan: 1,73

De partea cealaltă, oaspeții se află pe poziția a doua, cu 10 puncte strânse. După un rezultat de egalitate în prima etapă, a urmat o înfrângere la limită care se pare că i-au trezit la viață. S-au impus apoi de fiecare dată în următoarele trei meciuri, în ultimul marcând chiar cinci goluri. Cota profitabilă la acest duel este 1,73, pentru peste 2,5 goluri.

Altyn Asyr FK – Asgabat peste 2,5 goluri @ 1,73

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

.

+ posts

Promotii