Urmareste-ne

Archive

Bilet fotbal Belarus, 26 aprilie 2020. Ți-am pregătit o cotă profitabilă

Bilet fotbal Belarus, 26 aprilie 2020. Ți-am pregătit o cotă profitabilă din două pariuri. Mizăm pentru profit pe duelurile Zhodino – Rukh Brest și Isloch – Vitebsk, partide ce se dispută la ora 16:00, respectiv 18:00.

Bilet fotbal Belarus, 26 aprilie 2020

  • Prima partidă de pe biletul fotbal din Belarus, 26 aprilie 2020, este cel dintre Zhodino – Rukh Brest, un duel între cele mai bune două apărări ale campionatului. Gazdele au trei victorii, un egal și o singură înfrângere, 0-2 cu cei de la Dinamo Minsk, în cele cinci etape disputate și se află pe locul trei. De partea cealaltă, oaspeții au două succese, o remiză și două înfrângeri și se află în partea de jos a clasamentului, pe poziția a 13-a. Ne așteptăm ca Zhodino, formația mai bună, să nu piardă acest meci.

Ți-am pregătit o cotă profitabilă

  • Ultima partidă de pe biletul de astăzi din Belarus este cea dintre Isloch – Vitebsk, una ce se anunță foarte spectaculoasă. Gazdele au avut un start foarte bun de sezon, cu două victorii în primele două runde, apoi însă au redus motoarele și le-au pierdut pe următoarele două. Vin totuși după un alt succes obținut în ultima etapă, 2-1 cu Slavia Mozyr. Aceste rezultate o plasează pe Isloch pe locul opt. De partea cealaltă, oaspeții stau mult mai bine în clasament, chiar dacă au doar un punct în plus. Se află pe poziția a patra, la egalitate cu primele trei clasate. Ne așteptăm la un meci de 2-5 goluri.
Bilet fotbal Belarus, 26 aprilie 2020

Bilet fotbal Belarus, 26 aprilie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii