Urmareste-ne

Archive

Bilet fotbal din Championship, 30 iunie 2020. Cotă 3,54 din două meciuri

Bilet fotbal din Championship, 30 iunie 2020. Cotă 3,54 din două meciuri. Pariem pe ultimele două dueluri ale zilei, Leeds – Luton şi Wigan – Stoke. Ambele sunt programate de la ora 21:45.

Bilet fotbal din Championship, 30 iunie 2020

  • Primul meci de pe biletul cu fotbal din Championship este cel dintre Leeds şi Luton. Echipa gazdă este cea mai bună din întreg campionatul, se află pe locul 1 şi e ca şi promovată în Premier League. De partea cealaltă, echipa oaspete se află pe penultimul loc şi este la trei puncte distanţă de prima poziţie salvatoare.
  • Ne aşteptăm ca Leeds să se impună încă de la pauză.

Cotă 3,54 din două meciuri

  • Al doilea meci este cel dintre Wigan şi Stoke. Ambele echipe se află în a doua parte a clasamentului şi sunt despărţite de patru puncte. Gazdele se află pe 17 şi au 47 de puncte, în timp ce oaspeţii sunt pe 20 şi au 43 de puncte. 
  • Ne aşteptăm la un meci în care ambele echipe să marcheze.
Bilet fotbal din Championship, 30 iunie 2020. Cotă 3,54 din două meciuri

Bilet fotbal din Championship, 30 iunie 2020. Cotă 3,54 din două meciuri

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii