Urmareste-ne

Archive

Bilet fotbal Liga 1 din 18 iunie 2020. Trei ponturi pentru etapa a 4-a din Play-off

Bilet fotbal Liga 1 din 18 iunie 2020. Trei ponturi pentru etapa a 4-a din Play-off. Pariem pe Universitatea Craiova – Astra, Botoșani – CFR Cluj și FCSB – Gaz Metan, partice ce se desfășoară pe parcursul a trei zile.

Bilet fotbal Liga 1 din 18 iunie 2020

  • Lupa la titlu în Liga 1 pare să se fi încheiat după victoria CFR-ului din etapa precedentă, chiar dacă mai sunt destul runde de disputat. S-a distanțat la șase puncte de FCSB, singura echipă ce ar fi putut să îi pună probleme, și pare că nicio formație din România nu poate să îi facă față, chiar și atunci când joacă prost. Rămâne totuși foarte deschisă lupta pentru locurile de Europa League pe care se bat celelalte cinci echipe. Diferența de la locul doi până la locul șase este de doar două puncte.

Trei ponturi pentru etapa a 4-a din Play-off

  • Am ales trei ponturi pentru etapa a 4-a din Play-off, toate cu soliști.
  • La partida dintre Universitatea Craiova – Astra mergem pe victoria gazdelor, la duelul dintre Botoșani – CFR Cluj pariem, desigur, pe oaspeți, iar la FCSB – Gaz Metan ne așteptăm, din nou, la un joc foarte bun al gazdelor și la un succes pe măsură.
Bilet fotbal Liga 1 din 18 iunie 2020. Trei ponturi pentru etapa a 4-a din Play-off

Bilet fotbal Liga 1 din 18 iunie 2020. Trei ponturi pentru etapa a 4-a din Play-off

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii