Urmareste-ne

Archive

Bilet fotbal Liga 1 din 26 iunie 2020. Profit 800 de lei din Play-out

Bilet fotbal Liga 1 din 26 iunie 2020. Profit 800 de lei din Play-out! Pariem pe Hermannstadt – Academia Clinceni, Chindia – Poli Iasi, Sepsi – Viitorul şi Dinamo – Voluntari.

Bilet fotbal Liga 1 din 26 iunie 2020

  • Primul meci este cel dintre Hermannstadt – Academia Clinceni, unde pariem 1x. Credem că gazdele vor obţine minimum un punct, cu toate că întâlnesc una dintre cele mai în formă echipe din play-out.
  • A doua partidă este cea dintre Chindia şi Poli Iasi, unde mergem tot pe 1x. Ne aşteptăm ca târgoviştenii să profite de momentul foarte slab al moldovenilor.

 Profit 800 de lei din Play-out

  • Al treilea duel este şi cel mai interesant şi le pune faţă în faţă pe Sepsi şi Viitorul, cele mai bune două echipe din play-out. Ne aşteptăm la un X.
  • Ultimul meci este cel dintre Dinamo şi Voluntari, unde pariem x2. Nu credem că dinamoviştii îşi pot reveni. În plus, ilfovenii sunt peste ei în acest moment.
Bilet fotbal Liga 1 din 26 iunie 2020. Profit 800 de lei din Play-out

Bilet fotbal Liga 1 din 26 iunie 2020. Profit 800 de lei din Play-out

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii