Urmareste-ne

Archive

Bilet goluri 06.10.2018. Cele cinci norocoase de astăzi sunt aici

Publicat

pe

Paulo Dybala. Juventus

Bilet goluri 06.10.2018. Ne-am uitat peste cinci meciuri din multitudinea de oferte pe care o avem astăzi. Lille, Dortmund, Cristiano și Juventus sau derby-ul Astra – CFR Cluj.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!


PSV este liderul de necontestat din Olanda, are 21 de puncte după cele șapte etape disputate, iar golaverajul este de-a dreptul superb: 26-3. Pe teren propriu totul este aproape perfect, trei victorii cu un golaveraj total de 13-1.

Venlo este pe locul șase cu 11 puncte, iar în ultimele cinci etape are o singură înfrângere. Venlo a marcat în trei din cele patru etape disputate în deplasare.

Dortmund a prins viteză, este pe primul în Bundesliga, este singura echipă neînvinsă din Germania, are 14 puncte și un golaveraj total de 19-5. Pe teren propriu, Dortmund are trei victorii cu un golaveraj total de 14-2.

Bilet goluri 06.10.2018

Augsburg a reușit o victorie în ultima etapă, după o serie de patru meciuri mai puțin convingătoare. Augsburg a marcat în toate meciurile din deplasare de până acum, golaverajul oaspeților fiind de 4-4. Astra și CFR se află la egalitate de puncte (câte 17 de fiecare) și sunt vecine de clasament (locurile 3 și 4).

Giurgiuvenii sunt neînvinși acasă și au un golaveraj de 6-2, iar de când a venit Gigi Mulțescu echipa joacă un fotbal spectaculos. CFR este neînvinsă în cele patru etape de pe teren străin, dar are un golaveraj modest de 3-1. În cele patru jocuri directe din sezonul trecut, s-au marcat 11 goluri între cele două echipe.

Juventus și-a început marșul spre un nou titlu, are victorii pe linie, Cristiano și-a găsit pofta de joc, iar golaverajul este de 16-5. În două din trei deplasări, Juventus a primit gol. Udinese are două înfrângeri consecutive în Serie A, dar măcar a marcat de fiecare dată. Friulanii au marcat în ultimele două meciuri de acasă, pe care le-au  cu Juventus.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii