Urmareste-ne

Archive

Bilet Goluri 08.08.2018. Îți triplezi banii

Publicat

pe

Bilet Goluri 08.08.2018. Nu ai găsit încă meciurile ideale pentru a juca pe soliști? Nu e absolut nicio problemă. Facem profit important pe un bilet cu goluri multe.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!

Grindavik – Vikingur – sub 2,5 goluri @ 1.90
Salzburg – Shkendija – sub 3,5 goluri @ 1.65


Prima partidă de pe biletul destinat golurilor vine din Islanda. Grindavik primește vizita celor de la Vikingur, într-o partidă din cadrul etapei a 15-a a campionatului islandez. Mizăm pe goluri puține, asta chiar dacă întâlnirile directe au adus destul de multe reușite. Acum însă situația este rea pentru ambele grupări. Grindavik a marcat doar 15 goluri în 14 runde, în timp ce Vikingur are 14 goluri în 14 meciuri, semn că ofensivele nu sunt deloc la un nivel bun. Situația din clasament e și ea modestă, așa că nimeni nu va risca prea tare în această partidă.

Bilet Goluri 08.08.2018

Pentru cea de-a doua partidă de pe biletul cu goluri ne deplasăm în zona preliminariilor din Liga Campionilor și menținem ideea de ”sub” atunci când indicăm pariul la Salzburg – Shkendija. Sub 3,5 goluri este recomandarea noastră pentru partida din Austria, iar Unibet ne oferă o cotă de 1.65. Chiar dacă agențiile se așteaptă la o partidă spectaculoasă, cu multe goluri, e bine de știut că Salzburg are mai multe absențe importante, iar macedonenii de la Shkendija nu au o echipă chiar atât de rea încât să fie depășiți atât de ușor.


Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii