Urmareste-ne

Archive

Bilet goluri 08.10.2018. Patru ponturi pentru astăzi

Bilet goluri 08.10.2018. Trei meciuri din ligi inferioare, plus o partidă din campionatul în care se dau multe goluri: La Liga 2, Ligue 2, Bundesliga 2 și Allsvenskan.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!


Zaragoza și Osasuna au început slab campionatul, gazdele sunt pe locul 12 în La Liga 2, cu doar nouă puncte acumulate și de trei etape nu reușesc să câștige. Zaragoza a primit gol în toate cele trei meciuri disputate pe teren propriu și de două etape nu câștigă acasă.

Osasuna este pe locul 14 în Segunda Division, are opt puncte și vine după două jocuri fără înfrângere. În ultimele trei partide directe, ambele echipe au marcat de fiecare dată.

Metz este una din candidatele la promovare, din acest sezon. Oaspeții sunt pe locul trei în Ligue 2, dar vin după două înfrângeri consecutive destul de surprinzătoare.

Bilet goluri 08.10.2018

Metz a marcat de nouă ori în deplasare și a primit cinci goluri. Sochaux când câștigă acasă o face la zero, iar când pierde meciul, tot așa se întâmplă. Gazdele vin după un 0-0 la Nancy, echipă ce se află pe ultimul loc.

Koln are un obiectiv clar și acesta este promovarea. „Țapii” se află pe primul loc în Bundesliga 2, au acumulat 19 puncte și au un golaveraj total de 21-12. Koln înm deplasare este o „bestie”, patru victorii din tot atâtea meciuri, dar pe tern propriu lucrurile se schimbă. Koln a acumulat șapte puncte din 12 posibile și are un golaveraj total de 9-8.

Duisburg este ultima clasată din Bundesliga 2, oaspeții au acumulat doar două puncte și au un golaveraj negativ de 7-17. Duisburg a reușit performanța de nu a pierde în ultimele două deplasări, golaverajul acestor meciuri fiind de 5-5.

În ultimele trei meciuri directe dintre Sundsvall și Kalmar s-au marcat nouă goluri. Kalmar a reușit să marcheze în ultimele trei deplasări de la Sundsvall.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii