Urmareste-ne

Archive

Bilet Goluri 09.08.2018. Profit excelent

Publicat

pe

Bilet Goluri 09.08.2018. Nu ai găsit încă meciurile ideale pentru a juca pe soliști? Nu e absolut nicio problemă. Facem profit important pe un bilet cu goluri multe.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!

CSKA Sofia – Copenhaga – peste 1,5 goluri @ 1.40
Sarpsborg – Rijeka – peste 2,5 goluri @ 2.20


Prima partidă de pe biletul destinat golurilor vine din Europa League. CSKA Sofia a învins-o fără emoții pe Admira, iar acum situația se complică puțin cu danezii de la FC Copenhaga. Oaspeții de azi au trecut cu 7-0 la general de Stjarnan și promit spectacol și în Bulgaria. Nordicii și-au recăpătat cadența în zona ofensivă, iar meciul va fi unul dificil pentru echipa bulgară. Ne așteptăm la goluri în ambele părți, iar cota pentru minimum două reușite este perfectă pentru un bilet jucat numai pe goluri.

Bilet Goluri 09.08.2018

Pentru cea de-a doua partidă de pe biletul cu goluri rămânem în preliminariile Europa League, dar ne deplasăm în Norvegia, acolo unde Sarpsborg primește vizita celor de la Rijeka. Am ales un pariu care are nevoie de trei goluri pentru a fi câștigător și ne bazăm pe apetitul ofensiv al celor două grupări. Sarpsborg a trecut economicos de St. Gallen, după 1-2 în deplasare și 1-0 acasă, în timp ce Rijeka abia acum a intrat în competiție. Croații au început totuși de două runde campionatul și au victorii pe linie, 2-0 și 4-0.


Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii