Urmareste-ne

Archive

Bilet goluri 18.04.2019. Mizăm pe multe goluri azi

Chelsea

Frankfurt trebuie să marcheze cel puțin două, însă nu trebuie să primească vreunul, iar Chelsea are suficientă valoare de a marca mult cu Slavia.

Bilet goluri de joi, 18 aprilie 2019

Înfrângerea cu Benfica din meciul tur a fost și prima pe 2019 pentru Frankfurt, nemții se mândreau cu un record de 15 partide fără înfrângere, dintre care 9 au fost victorii. Problema este că această înfrângere din tur a dat peste cap bioritmul gazdelor de astăzi. Frankfurt a pierdut imediat și în campionat, 1-3 cu Augsburg acasă, iar acum își vede locul de Champions League în pericol.

Biletul goluri fotbal, 18 aprilie 2019

Este extrem de clar faptul că Frankfurt are nevoie de goluri multe în acest meci, dar la fel de clar se vede și situația în care este echipa gazdă. De obicei când o echipă intră într-o astfel de spirală negativă, cu greu mai iese din ea. Frankfurt nu are un lot suficient de experimentat să treacă peste cele două înfrângeri consecutive, iar Benfica este o echipă în formă. Jocul Benficăi este unul de clasă, se bazează foarte mult pe atac și jucătorii portughezi pot profita de spațiile pe care le vor lăsa nemții în apărare.

Chelsea s-a impus cu 1-0 în Cehia, după un joc slăbuț. Slavia a avut suficiente ocazii de a marca, însă lipsa de prospețime și de luciditate a făcut ca scorul final să se termine fără gol în dreptul său. Londonezii au capacitatea de a câștiga la scor acest meci, doar că trebuie să nu uităm de rezultatul Slaviei de la Sevilla. Problema cehilor este că trebuie să marcheze, iar Chelsea îi poate prinde lejer pe contraatac pe jucătorii adverși, însă londonezii vor domina jocul de la un capăt la celălalt, pentru că așa este în ADN-ul lor. Chelsea joacă foarte ofensiv acasă.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii