Urmareste-ne

Archive

Bilet goluri 2 decembrie 2019. Cota 6.07 din 3 meciuri!

Bilet goluri 2 decembrie 2019. Cota 6.07 din 3 meciuri! Chiar dacă e luni, am găsit trei meciuri care se anunță mai mult decât interesante. Unul dintre ele este cel dintre FC Botoșani și Viitorul, care poate duce echipa lui Hagi mai sus în clasament.


Bilet goluri 2 decembrie 2019

Începem biletul pe goluri de luni, 2 decembrie, cu meciul dintre FC Botoșani și Viitorul. Oaspeții au șansa să egaleze liderul la puncte, după ce CFR Cluj a făcut doar egal în această rundă. Viitorul este la trei puncte în spate, așa că elevii lui Hagi au o șansă mare să urce în clasament. Din acest motiv, probabil oaspeții vor ataca. Cum FC Botoșani se descurcă bine pe teren propriu și Viitorul va ieși la joc, ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți.

Deschide AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilet goluri 2 decembrie 2019

Continuăm biletul cu partidele dintre FC Porto și Pacos Ferreira, unde avem cota 2.31 pentru un meci în care vor marca ambele formații. Gazdele sunt în formă, probabil vor domina partida, dar ne așteptăm să vedem goluri și din partea oaspeților, care probabil vor profita de ieșirea la joc a gazdelor. Închidem biletul cu jocul dintre Mainz și Eintracht Frankfurt, unde avem cota 1.47 pentru un duel cu goluri de ambele părți. Dacă jucați toate cele trei meciuri pe bilet și pariați 100 de lei, veți avea un câștig de 607 lei. Recomandăm cu încredere să pariați acest duel care are meciuri foarte echilibrate în componență.

Promotii