Urmareste-ne

Archive

Bilet goluri 20.07.2018. Se înscrie mult înainte de weekend

Publicat

pe

Bilet goluri 20.07.2018. Astăzi încep trei campionate importante din Europa, printre care şi cel al României. Celelalte două sunt cele din Cehia şi din Polonia.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Bilet goluri 20.07.2018
FC Porto – Lille Peste 2,5 goluri @ 1.70
CFR Cluj – FC Botoşani Peste 1,5 goluri @ 1.40
Dukla Praga – Plzen Ambele înscriu @ 1.80
Curs final: 4.72


Bilet goluri 20.07.2018

Începem biletul cu goluri cu un meci amical, care se anunţă foarte interesant, între FC Porto şi Lille. Ambele echipe au început seria amicalelor cu o înfrângere, aşa că ne aşteptăm să vedem un duel în care vor ieşi la joc pentru a demonstra antrenorilor că merită să fie titulari în noul sezon. Fiind un meci amical, rezultatul nu este foarte important, aşa că mizăm pe minimum trei goluri în meci.

Bilet goluri 20.07.2018

Continuăm cu partida dintre CFR Cluj şi FC Botoşani, care deschide noul sezon din Liga 1 Betano. Clujenii încep din postura de campioni, au reuşit să câştige şi Supercupa împotriva Craiovei, aşa că ne aşteptăm să domine şi meciul cu FC Botoşani, care nu a făcut transferuri foarte interesante în acest sezon. Cu toate acestea, fiind început de campionat, recomandăm să pariaţi cu prudenţă şi să mergeţi pe minimum două goluri în meci.

Terminăm biletul cu goluri cu partida dintre Dukla Praga şi Plzen. Campioana Cehiei are un meci destul de uşor în debutul noului sezon, în deplasare la cea mai slabă echipă din Praga din prima ligă. Ne aşteptăm să vedem un început greoi, însă cel mai probabil până la final Plzen se va impune. Cu toate acestea, recomandăm să pariaţi pe număr de goluri, deoarece este un meci în care sunt şanse foarte mari să vedem multe reuşite. Recomandarea noastră este că ambele echipe înscriu.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii