Urmareste-ne

Archive

Bilet goluri 30.08.2018. O cotă fabuloasă pentru astăzi

FCSB

Bilet goluri 30.08.2018. Seara de Europa League ne formează biletul pe goluri, echipele noastre au mare nevoie de ele. Doar meciuri echilibrate pe tichetul nostru.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!


Clujenii ne-au furnizat o surpriză tare neplăcută în turul din Luxemburg, ardelenii au pierdut cu 0-2 un meci ce părea destul de facil la început. CFR a odihnit foarte mulți titulari în ultima etapă de Liga 1 Betano, sperăm că aceștia sunt foarte odihniți și montați pentru a se califica în grupe.

Dudelange a marcat până acum în deplasările de la: MOL Vidi, Drita și Legia. FCSB a fost pusă la colț de Rapid Viena în tur, bucureștenii au pierdut acel meci cu 1-3. S-au vândut toate biletele pentru meciul retur și se așteaptă o presiune imensă din parte fanilor echipei noastre.

Bilet goluri 30.08.2018

Rapid Viena a marcat în toate cele patru deplasări din noul sezon competițional, echipa noastră are destule probleme pe faza de apărare și cu greu o să scape cu poarta neperforată. FCSB are o medie de peste trei goluri în acest sezon pe propriul teren.

La Bergamo, Atalanta nu a reușit să câștige meciul tur, dar nici nu a primit gol. Acum, la Copenhaga meciul o să fie unul extrem de dur. Atalanta ne-a demonstrat în prima etapă de Serie A că este o echipă „greu de ucis”, AS Roma a scos cu greu un 3-3 pe teren propriu cu echipa din Bergamo. Copenhaga are o serie de opt jocuri consecutive, pe propriul teren, în care a marcat de fiecare dată.

Brodby „încearcă marea cu degetul”, danezii au pierdut în Belgia cu 2-5. Genk este neânvinsă în noul sezon, are nouă victorii și un rezultat de egalitate, iar în ultimele trei partide a marcat 11 goluri. Brondby este o echipă imprevizibilă. Totul este pregătit, așteptăm spectacolul și profitul.

Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii