Urmareste-ne

Archive

Bilet goluri 31.05.2018. Campionatul din Suedia pe bilet astăzi

imagine fotbal

Bilet goluri 31.05.2018. Am analizat pentru biletul nostru pe goluri, două partide ce se dispută în Liga a doua din Suedia. 

Bilet goluri 31.05.2018

Skelleftea – Umea. Gazdele sunt pe ultimul loc în clasament cu trei puncte și au un golaveraj foarte slab de 11-20. În ultimele cinci partide disputate au trei rezultate de egalitate și două înfrângeri. În cele patru partide disputate pe propriul teren până acum, au un rezultat de egalitate și trei înfrângeri, cu un golaveraj total de 5-9. În partidele disputate de gazde în acest sezon, se marchează o medie de 3,9 goluri per meci, iar în total au șase partide cu rezultatul de peste 2,5 goluri în meci. Umea este pe locul zece în clasament cu zece puncte și au un golaveraj total de 10-11.

Bonus automat de la Betano


Deschide AICI un cont rapid

  Depune între 25 lei și 500 lei

Primești instant dublu!


Bilet goluri 31.05.2018

În ultimele trei partide de campionat sunt neânvinși, având două rezultate de egalitate și o victorie. În partidele disputate în deplasare au două egaluri și două înfrângeri, cu un golaveraj total de 3-6. În partidele disputate de Umea se marchează o medie de 2,6 goluri per meci, dar în total au cinci partide unde rezultatul a fost de sub 2,5 goluri în meci.

Linkoping City – Forward. Gazdele sunt pe locul nouă în clasament cu zece puncte și au un golaveraj total de 10-10. În ultimele cinci partide au o evoluție ok, pentru o clasată de mijlocul clasamentului: trei rezultate de egalitate, o victorie și o înfrângere. În partidele disputate acasă sunt neânvinși, având o victorie și trei egaluri cu un golaveraj total de 3-2. În partidele disputate de gazde se marchează o medie de 2,5 goluri per meci. Forward este pe locul cinci în clasament cu 13 puncte și au un golaveraj total de 16-11. În partidele disputate în deplasare sunt neânvinși, având o victorie și trei egaluri, cu un golaveraj total de 6-4. În partidele disputate de Forward se marchează o medie de 3,4 goluri per meci.


betmag.ro îți oferă întotdeauna cele mai bune cote la pariuri sportive.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii