Urmareste-ne

Archive

Bilet handbal, 10 noiembrie 2020. Pariem pe cota 2,46

Bilet handbal, 10 noimebrie 2020. Pariem pe cota 2,46. Am ales două meciuri din Spania pentru profit. Acestea sunt Barcelona – Villa De Aranda și Valladolid – Cisne BM.

Bilet handbal, 10 noiembrie 2020

  • Primul meci de pe biletul cu handbal din 10 noiembrie 2020 este cel dintre Barcelona și Villa De Aranda. Gazdele conduc în clasament după ce au disputat nouă meciuri și vin cinci victorii la rând, trei în campionat și două în Liga Campionilor. De partea cealaltă, oaspeții sunt pe ultimul loc, au un singur punct din șase partide și vin după trei înfrângeri la rând.

Bilet handbal, 10 noiembrie 2020

  • Al doilea meci de pe biletul de astăzi cu handbal le pune față în față pe Valladolid și Cisne BM. Echipa gazdă se află pe locul patru și are 12 puncte după opt meciuri jucate, în timp ce oaspeții se află pe loc retrogradabil cu două puncte din șapte dueluri disputate. Valladolid vine după două victorii la rând spre deosebire de adversara sa care are cinci înfrângeri consecutive.
Bilet handbal, 10 noiembrie 2020. Pariem pe cota 2,46

Bilet handbal, 10 noiembrie 2020. Pariem pe cota 2,46

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii