Urmareste-ne

Archive

Bilet handbal, 18 noiembrie 2020. Super pariu din Liga Campionilor

Bilet handbal, 18 noiembrie 2020. Super pariu din Liga Campionilor. Meciul ales se joacă de la ora 21:45, este din Grupa B și le pune față în față pe PPD Zagreb – HC Motor.

Bilet handbal, 18 noiembrie 2020

Biletul cu handbal din 18 noiembrie 2020 este compus dintr-un meci al Grupei B. PPD Zagreb este singura echipă cu zero puncte după ce a pierdut toate meciurile pe care le-a disputat până acum. În cele cinci înfângeri, croații au fost aproape de adversarii lor o singură dată, la îngângerea 26-27 cu Aalborg. În rest au pierdut la diferență mare de goluri.

Bilet handbal, 18 noiembrie 2020

De partea cealaltă, Motor are două puncte în clasament, după patru meciuri disputate, obținute chiar în runda precedentă la victorie 32-31 cu Celje. Ucrainenii au un moral mai bun și cred că vor câștiga în această seară.

PPD Zagreb – HC Motor 2 @ 1,85

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii