Urmareste-ne

Archive

Bilet handbal, 20 septembrie 2020. Super cotă la Esbjerg – CSM București

Bilet handbal, 20 septembrie 2020. Super cotă la Esbjerg – CSM București! Duelul se anunță foarte echilibrat, oricare echipă are șanse să iasă învingătoare după cele 60 de minute. 

Bilet handbal, 20 septembrie 2020

  • Esbjerg primește vizita lui CSM București și este ușor favorită pe hârtie. Daneleze au făcut spectacol în prima partidă pe care au disputat-o în Grupa A împotriva celor de la Bietigheim și au câștigat în deplasare cu 33 la 26. Au condus la pauză cu 19 la 12 și apoi nu le-am mai dat nicio șansă adversarelor să se mai apropie.

Super cotă la Esbjerg – CSM București

  • De partea cealaltă, CSM București a câștigat și ea prima partidă împotriva celor de la Metz. Echipa Cristinei Neagu a început foarte bine și la pauză avea un avantaj de șapte goluri. În a doua repriza a mai redus din turație și a reușit să se împună în final la cinci goluri diferență, scor 31-26. Mă aștept ca CSM să facă un meci mare și să conducă la pauză.

Esbjerg – CSM București 2 pauză @ 2,15

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare