Urmareste-ne

Archive

Bilet handbal 22 ianuarie 2021. Profit de la Campionatul Mondial

Bilet handbal 22 ianuarie 2021. Profit de la Campionatul Mondial. Pontul care ne aduce profit vine de la meciul Norvegia – Algeria, un duel în care gazdele sunt mari favorite.

Bilet handbal 22 ianuarie 2021. Profit de la Campionatul Mondial

  • Norvegia se află pe locul trei în Grupa 3, are patru puncte și se află la egalitate cu Portugalia și la două lungimi în spatele liderului Franța. Norvegienii sunt obligați să câștige în această seară și au toate șansele s-o facă la scor, pentru că sunt mari favoriți împotriva Alegeriei.

Bilet handbal 22 ianuarie 2021. Profit de la Campionatul Mondial

  • De partea cealaltă, Algeria este singura echipă cu 0 puncte din grupă și principala favorită la ocuparea ultimului loc. Este cea mai slabă dintre cele șase și mă aștept ca acest lucru să se vadă și astăzi, când cred că va pierde la multe goluri diferență.

Norvegia – Algeria H1 -9,5 @ 1,87

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii