Urmareste-ne

Archive

Bilet handbal, 24 ianuarie 2021. Cota profitabilă vine de la CM

Bilet handbal, 24 ianuarie 2021. Cota profitabilă vine de la CM, iar meciul cu care putem să face bani le pune față în față pe Portugalia – Franța. Analiza și pontul acestui eveniment le găsiți mai jos în articol.

Bilet handbal, 24 ianuarie 2021. Cota profitabilă vine de la CM

Portugalia are șase puncte în Grupa 3, se află la egalitate cu Norvegia și are nevoie de victorie în această seară pentru a urca pe unul din primele doup locuri. În ultima partidă disputată la Campionatul Mondial, portughezii au trecut de elvețieni cu 33 la 29.

Bilet handbal, 24 ianuarie 2021. Cota profitabilă vine de la CM

De partea cealaltă, Franța se află pe prima poziție în grupă și are opt puncte, cu două mai mult decât principalele urmăritoare, Norvegia și Portugalia. Francezii au o singură variantă în această seară, orice alt rezultat în afara victoriei îi va clasa sub locurile care asigură prezența în următoarea fază a CM.

Portugalia – Franța peste 53,5 goluri @ 1,72

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii