Urmareste-ne

Archive

Bilet handbal, 26 noiembrie 2020. Profit din Liga Campionilor

Bilet handbal, 26 noiembrie 2020. Profit din Liga Campionilor. Meciul cu care putem să facem bani este Barcelona – Kiel din cadrul grupei B. Acesta este programat să înceapă de la ora 21:45.

Bilet handbal, 26 noiembrie 2020. Profit din Liga Campionilor

  • Barcelona are 12 puncte după șase meciuri și se află pe primul loc. Este singura echipă din grupă care un a pierdut vreun meci, din contră, le-a câștigat pe toate până acum. Catalanii vin după o victorie cu 32 la 26 chiar cu Kiel.

Bilet handbal, 26 noiembrie 2020. Profit din Liga Campionilor

  • De partea cealaltă, Kiel are doar șapte puncte după cele șase partide jucate și se află pe locul patru. Până acum s-a impus doar de trei ori, a obținut un egal și a pierdut de două ori. Ultima înfrângere a venit chiar cu Barcelona, pe teren propriu. Mă aștept să piardă și de această dată.

Barcelona – Kiel sub 62,5 goluri

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii