Urmareste-ne

Archive

Bilet handbal, 7 noiembrie 2020. Super cotă la Krim – CSM București

Bilet handbal, 7 noiembrie 2020. Super cotă la Krim – CSM București. Cele două echipe se confruntă într-o partidă din cadrul grupei A din EHF Champions League. Aceasta este programată să se dispute de la ora 19:00.

Bilet handbal, 7 noiembrie 2020

Krim se află pe penultimul loc în grupa A și are o singură victorie, un egal și trei înfrângeri. Echipa din Ljubljana are o apărare care a primit destul de multe goluri, acestea fiind principalul motiv pentru care stă așa rău în clasament.

Super cotă la Krim – CSM București

  • De partea cealaltă, CSM București se află pe primul loc în Grupa A. Echipa Cristinei Neagu are o singură înfrângere în EHF Champions League, dar și un meci mai mult față de următoarele două clasate, Kristiansand și Rostov-Don. E clar că CSM este mare favorită și are șanse mari să se impună din nou, însă cu siguranță nu se va întâmpla la un scor mare.

Krim – CSM București sub 52,5 goluri

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii