Urmareste-ne

Archive

Bilet handbal Campionatul European, 08.12.2020. Pontul care ne aduce profit

Bilet handbal Campionatul European, 08.12.2020. Pontul care ne aduce profit vine de la meciul Olanda – Ungaria. Duelul este extrem de important pentru ambele echipe, însă olandeze au o singură variantă în această seară pentru a se califica mai departe.

Bilet handbal Campionatul European, 08.12.2020

  • Olanda a avut până acum prestații dezamăgitoare și a reușit să piardă ambele meciuri disputate în Grupa C. Campioana mondială a cedat în față Serbiei cu 25 la 29, în timp ce în fața Croației scorul a fost 25-27. Olandezele sunt obligate să câștige pentru a nu pleca acasă.

Pontul care ne aduce profit vine de la Olanda – Ungaria

  • Ceea ce trebuie să facă și Ungaria pentru a nu mai depinde de rezultatul meciuril dintre Serbia și Croația. Unguroaicele au fost mari favorite contre celor din Croația, dar au pierdut incredibil cu 22 la 24, apoi și-au revenit și s-au distrat în compania sârboaicelor, scor 38-26. Dacă Ungaria va câștiga în această seară, o victorie a Serbiei nu ar mai conta.

Olanda – Ungaria peste 53.5 goluri @ 1,87

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii