Urmareste-ne

Archive

Bilet handbal Campionatul European. Pariu special la Polonia – România

Bilet handbal Campionatul European. Pariu special la Polonia – România. Tricolorele sunt obligate să câștige acest duel pentru a spera la calificarea în faza următoare a turneului final din Danemarca.

Bilet handbal Campionatul European. Pariu special la Polonia – România

Polonia are în continuare ultima șansă de calificare și după prima rundă disputată. Polonezele nu au reușit să producă surpriza, era aproape imposibil să se întâmple asta, împotriva celor din Norvegia și au pierdut cu 22 la 35, după ce aa reușit să se țină cât de cât de norvegience doar în prima repriză.

Bilet handbal Campionatul European. Pariu special la Polonia – România

România a pierdut prima partidă de la Campionatul European contra Germaniei. Jocul tricolorelor se bazează exclusiv pe Cristina Neagu și asta s-a văzut înc-o dată la acest meci. Nemțoaicele au reușit s-o blocheze și restul jucătoarelor noastre n-au putut s-o suplinească. Pe lângă speranța că Neagu se va descurca mai bine de această dată, o șansă în plus o reprezintă revenirea lui Dedu în poatra României.

Polonia – România – România – 3,5 H @ 1,70

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii