Urmareste-ne

Archive

Bilet handbal Liga Campionilor: Profitul se face pe CSM București – Krim Ljubljana

Bilet handbal Liga Campionilor: Profitul se face pe CSM București – Krim Ljubljana. Cele două echipe se întâlnesc sâmbătă, de la ora 17:00, în partida retur din Liga Campionilor. Săptămâna trecută, „trigroaicele” s-au impus cu scorul de 25 la 23.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet handbal Liga Campionilor

  • CSM București conduce clasamentul în Grupa A din Liga Campionilor după ce a și-a trecut în palmares cinci victorii și o înfrângere. Chiar și fără Cristina Neagu, indisponibilă din cauza Covid, „tigroaicele” au impresionat atât în campionat, cât și în Europa. Starul României și-a revenit între timp și toată lumea se așteaptă să facă un meci mare, așa cum ne-a obișnuit.

Bilet handbal Liga Campionilor

  • În schimb, Krim Ljubljana are doar trei puncte și se află pe locul șapte înaintea acestei partide. Are însă în continuare șanse să se califice din grupă, lupta pe care o duce pentru locurile 5-6 este alături de alte trei echipe. Cel mai surprinzător rezultat al campioanei din Slovenia este egalul cu Rostov Don, scor 23-23.

CSM București – Krim Ljubljana sub 51,5 goluri @ 2,02

+ posts

Promotii