Urmareste-ne

Archive

Bilet handbal masculin Liga Campionilor, 16 septembrie 2020. Câștig cu două ponturi

Biletul zilei cu handbal masculin din Liga Campionilor, 16 septembrie 2020. Câștig cu două ponturi. Acestea sunt de la ultimele meciuri ale zilei, SG Flensburg-Handewitt – Lomza Vive Kielce și HBC Nantes – Telekom Veszprem HC.

Biletul zilei cu handbal din Liga Campionilor, 16 septembrie 2020

Primul meci de pe biletul cu handbal din Liga Campionilor, 16 septembrie 2020, este programat la ora 21:45 și le pune față în față pe Flensburg-Handewitt și Lomza Vive Kielce. Nemții caută prima victorie împotriva polonezilor pe care nu i-am mai învins niciodată. Au mai fost patru dueluri directe, trei s-au terminat la egalitate și unul a fost câștigat de Lomza Vive Kielce. 

Bilet handbal Liga Campionilor

A doua partidă de pe biletul cu handbal de astăzi din Liga Campionilor este cea dintre Nantes și Telekom Veszprem. Maghiarii sunt mari favoriți, au spulberat tot în meciurile oficiale de după pauza de pandemie, în timp ce pentru francezi acesta este prima partidă pe care o joacă din martie. Cu siguranță lipsa jocurilor va fi un mare dezavantaj.

Biletul zilei cu handbal din Liga Campionilor, 16 septembrie 2020. Câștig cu două ponturi

Biletul zilei cu handbal din Liga Campionilor, 16 septembrie 2020. Câștig cu două ponturi

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare