Urmareste-ne

Archive

Bilet hochei, 10 noiembrie 2020. Facem bani cu un „combo” din Suedia

Bilet hochei, 10 noiembrie 2020. Facem bani cu un „combo” din Suedia. Meciurile pe care le-am ales pentru tichetul de astăzi sunt Lulea – Frolunda și Oskarshamn – Djurgarden. Ambele se dispută de la ora 20:00.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet hochei, 10 noiembrie 2020

  • Primul meci de pe biletul cu hochei este cel dintre Lulea – Frolunda. Gazdele se află pe locul patru și au 22 de puncte, cu patru puncte mai puține ca adversarii lor, dar și cu trei partide mai puțin disputate. Oaspeții sunt lideri de conjuctură în campionat, au un singur punct peste echipa de pe locul doi, cu două meciuri în plus.

Bilet hochei, 10 noiembrie 2020

  • Oskarshamn – Djurgarden este cel de-al doilea meci de pare l-am pus pe tichet. Echipa gazdă se află într-o formă bună după trei victorii la rând și are șanse mari să se impună și de această dată. Oaspeții nu trec prin cel mai bun moment și au trei înfrângeri în ultime cinci meciuri, ultima chiar în runda precedentă.
Bilet hochei, 10 noiembrie 2020. Facem bani cu un "combo" din Suedia

Bilet hochei, 10 noiembrie 2020. Facem bani cu un „combo” din Suedia

+ posts

Promotii