Urmareste-ne

Archive

Bilet hochei, 23 noiembrie 2020. Profitul vine din Rusia

Bilet hochei, 23 noiembrie 2020. Profitul vine din Rusia. Meciurile pe care am ales să pariez și pe care vi le recomand sunt HK Avangard Omsk – AK Bars Kazan și CSKA Moscova – Sibir Novosibirsk. Ambele se dispută de la 18:30.

Bilet hochei, 23 noiembrie 2020. Profitul vine din Rusia

Primul meci de pe bilet cu hochei de astăzi, 23 noiembrie 2020, este cel dintre HK Avangard Omsk – AK Bars Kazan, unde ambele echipe au șanse să câștige. Sunt cele mai bune două formații din campionat, locurile 1-2, și au șanse aproape egale la victorie, cu un mic plus pentru gazde. De aceea, recomandarea mea este peste 3,5 goluri.

Bilet hochei, 23 noiembrie 2020. Profitul vine din Rusia

Al doilea meci de pe biletul cu hochei din 23 noiembrie 2020 este CSKA Moscova – Sibir Novosibirsk, unde echipa gazdă este mare favorită. CSKA este echipa mai bună, trece printr-un moment excelent și nu ar trebui să aibă probleme în a câștiga acest duel.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii