Urmareste-ne

Archive

Bilet hochei din 21 iulie 2020. Trei ponturi pentru câştig

Bilet hochei din 21 iulie 2020. Trei ponturi pentru câştig. Mizăm pe duelurile din Rusia Comet Division, Ledovyy – Ershistyye , Stalker – Ledovyy  şi Krasnyye – Ershistyye.

Bilet hochei din 21 iulie 2020

  • Biletul din hochei, 21 iulie 2020, este compus din trei partide din Rusia Comet Division, o ligă în care de obicei se marcheză foarte multe goluri.
  • Primul duel de pe biletul hochei de astăzi este cel dintre Ledovyy – Ershistyye, unde pariem peste 6,5 goluri, aşa cum a ieşit în trei din ultimele cinci întâlniri directe.

Trei ponturi pentru câştig

  • Al doilea duel le pune faţă în faţă pe Ledovyy şi Ershistyye. Şi aici avem acelaşi pariu, peste 6, 5 goluri. Ne aşteptăm la o partidă spectaculoasă.
  • Am ajuns şi la ultima partidă de pe biletul din hochei, 21 iulie 2020. La Krasnyye – Ershistyye mizăm peste 7,5 goluri, aşa cum s-a întâmplat în patru din cele cinci meciuri directe din ultima perioadă.
Bilet hochei din 21 iulie 2020. Trei ponturi pentru câştig

Bilet hochei din 21 iulie 2020. Trei ponturi pentru câştig

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii