Urmareste-ne

Archive

Bilet La Liga, 19 decembrie 2020. Pariem pe Barcelona și Atletico Madrid

Bilet La Liga, 19 decembrie 2020. Pariem pe Barcelona – Valencia și Atletico Madrid, două dintre cele mai interesante meciuri din oferta la pariuri pe care o avem astăzi.

Bilet La Liga, 19 decembrie 2020

  • Barcelona are 20 de puncte adunate în 12 etape, se află pe locul cinci, iar jucătorii catalani au un moral excelent după cele două victorii la rând din ultimele două runde. De partea cealaltă, Valencia a început extrem de slab noul sezon și în acest moment se află pe poziția a 12 și are doar 14 puncte. În precedentele patru etape a scos trei egaluri și a suferit o înfrângere.

Pariem pe Barcelona și Atletico Madrid

  • Atletico Madrid ocupă prima poziție în La Liga și se află la egalitate cu Real Sociedad și Real Madrid, cu câte 26 de puncte fiecare. Echipa lui Simeone vine după o înfrângere dureroasă în derby-ul orașului cu Real și cu siguranță își dorește să se răzbune. Și ce prilej mai bun ca acesta ar putea să fie, când întâlnește pe Elche, o echipă care este la doar trei puncte de zona roșie.
Bilet La Liga, 19 decembrie 2020. Pariem pe Barcelona și Atletico Madrid

Bilet La Liga, 19 decembrie 2020. Pariem pe Barcelona și Atletico Madrid

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii