Urmareste-ne

Archive

Bilet Liga 1 cu fotbal din play-off, 11 iunie 2020. Trei pariuri pentru profit

Bilet Liga 1 cu fotbal din play-off, 11 iunie 2020. Trei pariuri pentru profit! Fotbalul românesc îşi reia activitatea în acest weekend după pauza cauzată de pandemie şi noi vă propunem un tichet de la vârful primei ligi. Meciurile se desfăşoară pe parcursul a trei zile.

Bilet Liga 1 cu fotbal din play-off, 11 iunie 2020

  • Primul meci de pe biletul Liga 1 cu fotbal din play-off, 11 iunie 2020, se desfăşoară vineri şi le pune faţă în faţă pe Universitatea Craiova şi FC Botoşani. Oltenii au un nou antrenor în persoana lui Cristiano Bergodi şi speranţe pentru câştigarea titlului. Se află la patru puncte de locul 1 şi orice este posibil. De partea cealaltă, oaspeţii se pot gândi la Europa League, sunt la doar două puncte de ultima loc european, ocupat chiar de adversarii de astăzi.

Trei pariuri pentru profit

  • A doua partidă se joacă duminică de la ora 20:00 şi este derby-ul rundei cu numărul 3. CFR Cluj primeşte vizita FCSB-ului, echipe ce se află pe primele două locuri. Clujenii sunt favoriţi şi au o cotă 2,15 pentru victorie. Ultimul meci este programat luni, tot de la ora 20:00, le pune faţă în faţă pe Astra Giurgiu şi Gaz Metan Mediaş şi este cel mai echilibrat duel al etapei a treia.
Bilet Liga 1 cu fotbal din play-off, 11 iunie 2020. Trei pariui pentru profit

Bilet Liga 1 cu fotbal din play-off, 11 iunie 2020. Trei pariui pentru profit

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii