Urmareste-ne

Archive

Bilet Liga 1, etapa 1, sezonul 2020 – 2021. Ponturile primei etape le găseşti aici

Bilet Liga 1, etapa 1. Ponturile primei etape le găseşti aici. Prima divizie de fotbal a României revine cu noul sezon din 21 august. Etapa 1 se va desfăşura pe parcursul a patru zile, până pe 24 august.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet Liga 1, etapa 1

  • Biletul Liga 1 conţine prima etapă din noul sezon. Etapa 1 debutează cu meciul dintre FC Argeş şi Botoşani, unde mizăm 1x. Ne aşteptăm ca moldovenii să profite de experienţa mai mare pe care o au. Sâmbătă, 22 august 2020, avem trei meciuri programate. Viitorul întâlneşte UTA, o partidă pe care elevii lui Hagi ar trebui s-o câştige, Sepsi – Universitatea Craiova, un duel pe care oltenii nu ar trebui să-l piardă, şi derby-ul primei etape, Astra – FCSB. Aici pariul nostru este peste 1,5 goluri.

Ponturile primei etape le găseşti aici

  • Mai departe pe biletul Liga 1, etapa 1, avem duminică alte două partide. De la ora 16:00, Poli Iaşi o întâlneşte pe Chindia Târgovişte. Ne aşteptăm la un meci de peste 1,5 goluri. Două ore mai târziu se joacă Clinceni – CFR Cluj, unde mizăm pe acelaşi pronostic. Prima etapă a noului sezon din Liga 1 se încheie luni, 24 august 2020, cu Voluntari – Gaz Metan şi Dinamo – Hermannstadt. Pronosticurile noastre pentru aceste partide sunt peste 1,5 goluri şi ambele marchează.
Bilet Liga 1, etapa 1. Ponturile primei etape le găseşti aici

Bilet Liga 1, etapa 1. Ponturile primei etape le găseşti aici

Agenții autorizate